Vés al contingut

La FGN publica la guia tècnica "La creación de valor compartido en el sector energético. 25 casos prácticos" elaborada per ERF

El repte de crear valor per l'empresa simultàniament a la creació de valor a la societat

La guia tècnica descriu exemples i casos reals d'aplicació de l'estratègia del Creació de Valor Compartit (CVC) en el sector energètic. Aquest mètode està basat en el compromís de les empreses per crear valor per a l'accionista i per a la societat en la que opera al mateix temps. Partint de l'anàlisi de 25 experiències, la guia ofereix a les companyies i institucions interessades una serie de directrius per a la implantació de l'estratègia de CVC en el sector energètic així com les metodologies i eines per a la seva aplicació.

A l'acte de presentació del llibre (7/7/2015), presidit per Martí Solà, Director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, i el president de l'Oficina del Club de Roma a Barcelona, Jaume Lanaspa, es va generar un interessant debat en el que va participar Josep M. Palau, coordinador del projecte per part d'ERF i el director de Responsabilitat Social Corporativa i Reputació de CaixaBank, Àngel Pes.

Baixa pdf