Vés al contingut

Presentació del treball El valor ocult de l'activitat agrària a Catalunya

El dimecres 24 de maig a les 10 del matí es presenta a Barcelona El valor ocult de l'activitat agrària a Catalunya, projecteimpulsat per la Fundació del Món Rural i elaborat per ERF.

Aquest treball representa una actualització d’un projecte dut a terme entre 2009 i 2010 i té com a principal novetat la incorporació d’una col·lecció d’infografies, amb finalitat divulgativa. L’objectiu d’aquests materials comunicatius és posar en valor la importància dels espais agraris i forestals més enllà de les funcions estrictament productives i socioeconòmiques vinculades al sector primari.

L'acte, presidit per la Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, constarà d'una presentació i col·loqui sobre la importància del món rural per a la sostenibilitat de Catalunya, en el que participaran Marc Riera, director de la Fundació del Món Rural, Francesc Mauri geògraf i meteoròleg del Servei Meteorològic de Catalunya, Marc Costa tècnic de la Fundació del Món Rural i Josep M. Palau, cap de projectes a ERF.

Més informació i programa de l'acte.

Baixa pdf