Vés al contingut

Sumem coneixement i equip amb ARCbcn

Neix una unió que ens permetrà assolir projectes més innovadors i complexos, i que tenen com a missió l’avenç cap a la sostenibilitat de la nostra societat. 

Aquest 2023 fem un pas ferm i decisiu en el nostre propòsit cap a la sostenibilitat. Perquè ens ho creiem i perquè volem ser un generador real de canvi que aporti resultats positius tangibles. Per aquest motiu, hem arribat a un acord d'unió entre l'enginyeria ARCbcn i la consultoria d'energia i sostenibilitat ERF per construir plegats un projecte empresarial sòlid que permeti potenciar el coneixement i els serveis integrats de les dues organitzacions. Aquesta sinergia ens permetrà assolir projectes encara més innovadors i complexos, i que tenen com a missió l'avenç cap a la sostenibilitat de la nostra societat.  

  
És una aposta segura i coherent amb la trajectòria professional d'ambdues empreses. Suposa una millor diversificació dels nostres serveis i una ampliació de coneixement que impactarà positivament als professionals de les dues empreses i als projectes i serveis que oferim als nostres clients.  
  
Esperem que la il·lusió que tenim per engegar aquest projecte comú sigui compartit entre la nostra xarxa de clients i col·laboradors. 

ARCbcn, una enginyeria amb la innovació com a motor 


ARCbcn, enginyers consultors és un estudi d’enginyeria referent en l’àmbit de les instal·lacions complexes amb una aposta clara per la sostenibilitat i la innovació. Actualment, l’equip està format per més de 35 professionals amb àmplia experiència i formació específica en els camps de l’enginyeria i la consultoria. 

Va néixer l’any 2012 amb la fusió entre les companyies Armengol Enginyers i RC & Enginyers. Per aquest motiu, el seu nom “ARC” està inspirat com a símbol de connexió, el nexe d’unió entre la fusió de les dues organitzacions i com a concepte bàsic a l’enginyeria. 

L’experiència d’ARCbcn adquirida al llarg dels anys l’ha posicionat com una enginyeria referent, especialment a Barcelona, en el marc de les instal·lacions complexes i els projectes europeus. Així doncs, la Recerca i la Innovació són els principals nuclis d'operacions, ja que són concebudes com els motors de creixement per garantir el futur sostenible de les instal·lacions. 

Baixa pdf