Vés al contingut

ERF al món

Forta implantació local, amb un enfocament global

La trajectòria d’ERF és d’una forta presència a Barcelona i a Catalunya, amb un ampli coneixement del territori i les circumstàncies del seu entorn. A partir de l’experiència adquirida en aquest territori, treballa en els conceptes,  desenvolupa projectes amb una visió global, i desenvolupa i divulga arreu les lliçons apreses.

Presència internacional

Hem treballat en projectes socioambientals a Llatinoamèrica (Paraguai, Perú, Brasil, Argentina, Mèxic, El Salvador, Guatemala i Xile). A Paraguai hem col·laborat en el projecte d'edificació sostenible del Museu de l'Aigua i vam col·laborar amb el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) per desenvolupar els projectes executius i la concepció museogràfica de tres nous centres turístics a Asunción, Filadèlfia i Yguazú, impulsats per la Secretaria Nacional de Turisme del govern paraguaià. Al Perú, el PNUD ens va adjudicar l'assistència tècnica per a aportar els aspectes climàtics, energètics i socioambientals del Pla Metropolità de Lima-Callao, impulsat per la Municipalitat Metropolitana de Lima. A més, hem treballat a Gran Bretanya, Portugal, Polònia, Turquia i Dubai en projectes d'edificació sostenible, territori sostenible i divulgació.

D'altra banda, ERF ha dissenyat i desenvolupat múltiples projectes amb una perspectiva internacional. Alguns exemples en són l'Atles Ambiental de la Mediterrània, el Fòrum Llatinoamericà de Ciències Ambientals, la participació en dues exposicions per a l’exposició universal de Lisboa, o l'Enciclopèdia Biosfera, traduïda a l'anglès, a l'alemany i al japonès. També ha participat activament en el projecte europeu FEEdBACk, iniciativa de R+D+I de la convocatòria Horizon 2020 de la CE.