Vés al contingut

Junts accelerem la transició ecològica

ERF, Energia i Sostenibilitat - WATTEGA és una consultoria independent d’energia, medi ambient i sostenibilitat amb més de 25 anys de trajectòria en el mercat nacional i internacional preparada per ajudar i acompanyar a empreses i institucions en el seu camí cap a la seva transformació sostenible.

Fundada el 1994 pel socioecòleg Ramon Folch, ERF està formada per un multidisciplinari equip de professionals (enginyers, biòlegs, ambientòlegs, arquitectes, experts en comunicació...) que, amb rigor tecnocientífic i una clara orientació al client, treballen per acompanyar i assessorar empreses i institucions en la seva transformació sostenibilista.

El 2023 s’uneix amb l’enginyeria ARCbcn, especialitzada en instal·lacions complexes i projectes d’innovació, amb l’objectiu de construir plegats WATTEGA, un projecte empresarial sòlid que tingui per propòsit l’avenç cap a la sostenibilitat de la nostra societat.

La transició sostenibilista basada en fets

ERF afronta la complexitat dels projectes combinant les seves tres àrees d’expertesa: consultoria ambiental, territorial i urbana; consultoria d’eficiència energètica; i gabinet d'estratègies de sostenibilitat i clima. Treballem en la definició d’estratègies, plans, programes i projectes, considerant sempre l'escala adequada (territorial, urbana, de barri, d'edifici o de sector productiu) i les condicions sociopolítiques, econòmiques i socioambientals en què es desenvolupa.