Vés al contingut

Aldo Pazó

Certificacions energètiques i ambientals

Arquitecte Tècnic i Màster en Arquitectura Sostenible i Eficiència Energètica

BREEAM & LEED Acredited Professional 

La meva feina a ERF

Col·laboro com a consultor ambiental des de l'any 2010 en l'àmbit de l'estalvi energètic i el disseny ambiental dels edificis, tant a Catalunya com a l'estranger. He treballat en projectes internacionals com és l'Adequació sostenibilista del Museu de l’Aigua d’Itaipú a Paraguai. Un dels meus àmbits d'especialització dins d'ERF és la certificació Ambiental LEED i BREEAM amb la participació en projectes d'edificis d'oficines corporatives.; així com, l'assistència tècnica ambiental en fase d'execució del Centre de Recerca ICTA-ICP a Cerdanyola del Vallès, edifici guanyador del premi d'Opinió d'Arquitectura FAD 2015.

En el sector de la docència, he estat formador al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB) dins del Màster en certificació energètica i avaluació de la qualitat ambiental dels edificis.

L'actual normativa d'eficiència energètica m'ha portat a especialitzar-me en certificacions d'eficiència energètica tant d'edificis nous com a existents.

La meva experiència 

La meva experiència professional comença amb la direcció d'execució material dels projectes d'una promotora immobiliària. Posteriorment, vaig realitzar les funcions de cap de producció a la constructora DRAGADOS, SA  entre els anys 2005 i 2009, durant aquest temps vaig participar en el desenvolupament d'un hotel i diverses promocions d'habitatges a les Illes Balears.

"Treballem amb una triple visió: societat, economia i ecologia"