Vés al contingut

Arnau Esparza

Consultoria en eficiència energètica

Graduat en Enginyeria Química (URV), Màster en Enginyeria Industrial (URV), Certified Energy Manager (CEM) de l’Association of Energy Engineers

La meva feina a ERF 

Al setembre de 2021 comença la meva etapa com a enginyer consultor en eficiència energètica a l’Estudi Ramon Folch. He participat en estudis centrats en el seguiment energètic, la monitorització de consums i la realització d'auditories energètiques, a més de col·laborar en estudis de desenvolupament d'estratègies i objectius de sostenibilitat a nivell corporatiu i municipal.

La meva experiència

He treballat com a enginyer tècnic durant un any i mig en el disseny i el manteniment de sistemes i tecnologies dedicades al tractament d'aigües residuals d'origens industrial i urbà. Les anàlisis de laboratori i proves de rendiment amb plantes pilot també eren una part important de les meves tasques.

Posteriorment, a través de les pràctiques del màster en enginyeria industrial, vaig accedir a la beca BASF que em va permetre integrar-me al departament de manteniment del Clúster ED durant deu mesos com a enginyer de suport. Durant aquest període em vaig dedicar a la planificació de les operacions de manteniment a desenvolupar durant les parades, la digitalització de revisions de seguretat i l'automatització de la gestió documental relacionada amb el manteniment.

La meva formació en l’àmbit de l’eficiència i gestió energètica continua amb la certificació a través del curs de Certified Energy Manager (CEM) de l’Association of Energy Engineers (AEE) l’any 2021.