Vés al contingut

Sònia Roura

Consultoria en comunicació i gestió ambientals

Geògrafa i museòloga

La meva feina a ERF

Formo part de l’equip d’ERF des del 2011, dedicant-me a l’’àmbit de la comunicació ambiental i col·laborant en projectes integrals, conceptualitzant guions per exposicions i per audiovisuals, redacció de textos i proposant i desenvolupant estratègies de difusió (notes de premsa, pòsters, fulletons, web...).

Recentment he estat vinculada a projectes de diferent abast: expositius o interpretatius locals i internacionals a Londres, Lisboa i Paraguay. Per altra banda, he conceptualitzat i coordinat diferents cicles de temàtiques ambientals i sostenibilitat amb un format presencial i amb una plataforma digital.

La meva experiència 

He treballat en consultoria de mobilitat durant 10 anys i posteriorment m’he especialitzat en museologia i la gestió del patrimoni cultural i, darrerament, en l’àmbit de la consultoria i la comunicació socioambiental. He realitzat estades de formació i professionals a Colòmbia, Canadà i Londres. 

He codirigit la col·lecció de 3 volums d’Els secrets de les Vies Verdes dels trams Ripoll- Olot – Girona – Sant Feliu, editada en català, castellà, anglès i francès i he estat docent de mètodes d’investigació a la Corporación Unificada de Educación Nacional de Bogotà.

 

“La interdisciplinarietat i el treball en equip són claus en qualsevol projecte”