Vés al contingut

Què fem?

ERF col·labora amb els seus clients públics i privats per aconseguir la implementació efectiva i eficient de la cultura de la sostenibilitat. Ho fa des de la seva creació el 1994, continuant la tasca que el seu fundador va començar ja en la dècada dels seixanta, treballant localment i com a expert internacional, especialment a Amèrica Llatina i l'Àfrica.

Amb una visió sistèmica i un enfocament transversal, ERF ofereix conceptes innovadors i solucions pràctiques i eficaces a partir de la generació de pensament sostenibilista.  Com a soci actiu de la ciutat de Barcelona des de fa vint anys, ha contribuït a la transició urbana i sostenibilista de la ciutat. Des dels la seva seu a Barcelona, ERF actua "glocalment" amb una perspectiva internacional orientada a l'acció.

ERF i el seu equip de professionals han desenvolupat la seva activitat des de Barcelona i han posat en pràctica la transferència de coneixements a Amèrica Llatina (Paraguai, Perú, Brasil, Argentina, Mèxic, El Salvador, Guatemala i Xile) i d'altres àrees  (Dubai, Turquia, Polònia i Gran Bretanya, entre d'altres). 

Amb independència de criteri, rigor tècnic i científic, i un enfocament orientat al client, els membres de l'equip d'ERF (professionals de l'ecologia l'enginyeria, l'arquitectura, la geografia i la comunicació, entre d'altres)  treballem multidisciplinàriament per donar suport a empreses i institucions públiques en les seves iniciatives sostenibilistes.

Ens agrada treballar en xarxa. A cada projecte que abordem, si cal, combinem la nostra visió amb d'altres professionals especialitzats en urbanisme i arquitectura, construcció, mercats de carboni, hidrogeologia, biodiversitat, economia i d'altres disciplines necessàries per al projecte. Igualment, ens plau compartir les nostres capacitats amb  d'altres consultores, professionals i l'acadèmia per aportar la perspectiva socioambiental a projectes transformadors. A Amèrica Llatina tenim socis a Xile, Perú, Colòmbia, Argentina  i Mèxic.

Som una consultoria ambiental, territorial i urbana; una enginyeria d'eficiència energètica i certificacions i un gabinet d'estratègies de sostenibilitat i clima, amb fortes sinergies entre els diferents àmbits de treball i expertesa.